IZOLARE TERMICĂ ȘI ECONOMIE DE ENERGIE

 

SOFTLINE 82 de la VEKA!
Acest sistem de ferestre termopan  cu o adâncime constructivă de 82 mm, este proiectat pentru a oferi un design elegant, cu muchii rotunjite, și o funcționalitate de înaltă calitate.

Cu 7 camere interioare de izolare termică în toc și 6 camere în cercevea, profilul SOFTLINE 82 oferă un coeficient de izolare termică până la 0,67 W/m²K, îndeplinind standardul de eficiență pentru casele pasive. Grosimea pereților exteriori de 3 mm și rigidizările din oțel zincat de minimum 1,5 mm asigură o clasă A conform standardului european SR EN 12608.

Profilul SOFTLINE 82 este disponibil în 50 folieri în culori RAL, imitații de lemn sau folieri metalice termorefractare și permite o placare cu aluminiu la exterior. Sistemul poate fi utilizat atât pentru renovări, cât și pentru noi construcții, inclusiv pentru imobilele cu un consum redus de energie sau case pasive.

Funcționalitatea acestui sistem de ferestre include caracteristici termoizolante, antifonice și de siguranță, precum și o gamă largă de opțiuni de deschidere, inclusiv ferestre oscilobatante, batante și cu montant mobil. Ferestrele cu deschidere exterioară completează oferta pentru un confort și funcționalitate maximă.

Dacă sunteți în căutarea unui sistem de ferestre performant și cu un design elegant, profilul SOFTLINE 82 de la VEKA este o alegere excelentă. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații sau pentru a face o comandă!

CaracteristicăSpecificație
Adâncime constructivă82 mm
Camere interioare de izolare termică7 în toc, 6 în cercevea
DesignElegant, cu muchii ușor rotunjite
Garnitură medianăPrezentă pentru protecție împotriva curentului sau a umidității
Coeficient de izolare termică0,67 W/m²K cu 2 sau 3 foi de sticlă
Grosime pereți exteriori3 mm, clasa A conform SR EN 12608
Înălțime combinație profile114-164 mm
Rigidizări din oțel zincatConform prescripțiilor VEKA, minimum 1,5 mm
Culori disponibile50 folieri RAL, imitații de lemn sau folieri metalice termorefractare
Placare cu aluminiuPermisă la exterior

Funcționalitate și Arii de Utilizare:

FuncționalitateArii de Utilizare
Termoizolante, antifonice și de siguranțăRenovări, noi construcții, imobile cu consum redus de energie, case pasive
Ferestre oscilobatante, batante, cu montant mobilRenovări, noi construcții, imobile cu consum redus de energie, case pasive
Ferestre cu deschidere exterioarăRenovări, noi construcții, imobile cu consum redus de energie, case pasive
Call Now Button0750.444.196