Termopane Veka – Calitate la pret accesibil

Termopane Veka – Calitate la pret accesibil

Cand vine vorba de termopane, alegerea potrivita poate face diferenta atat in privinta esteticii cat si a performantei. Termopanele Veka sunt o optiune excelenta pentru cei care doresc sa isi echipeze locuinta cu ferestre de calitate, la un pret accesibil.

Veka este un producator international de termopane cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu. Compania se concentreaza pe productia de ferestre si usi din PVC de cea mai inalta calitate, care ofera un excelent raport calitate-pret.

In special in Galati, unde preturile pentru termopane pot fi destul de ridicate, termopanele Veka reprezinta o optiune ieftina pentru a-ti echipeaza locuinta cu ferestre de calitate. Cu toate acestea, este important sa retineti ca „ieftin” nu inseamna „slab calitativ”. Termopanele Veka sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate si sunt testate in mod riguros pentru a se asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

Daca doriti sa aflati cat ar costa termopanele Veka pentru locuinta dumneavoastra, puteti folosi calculatorul termopanelor Veka disponibil pe site-ul producatorului. Acest instrument va permite sa introduceti dimensiunile ferestrelor si sa aflati cat ar costa sa le inlocuiti cu termopane Veka.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unor termopane ieftine si de calitate, termopanele Veka ar putea fi o optiune excelenta pentru locuinta dumneavoastra.

 • Produs

  Adâncime constructivă

  Camere interioare de izolare termică

   Coeficient de izolare termică

  Softline 82

  82 mm

  7 în toc, 6 în cercevea

  0,67 W/m²K

  Veka Efectline

  70 mm

  5

  Până la 1,0W/m²K

  Veka Softline 76

  76 mm

  Uw = 0,75 W/m2K

  Veka Softline 82

  82 mm

  7 în toc, 6 în cercevea

  0,67 W/m²K