Firma noastra, xn--termopane-galai-knf.ro, este specializata in comercializarea si montajul de termopane Gealan. Gealan este unul dintre cei mai renumiti producatori de profile PVC pentru ferestre si usi, iar noi oferim cele mai bune preturi pentru termopane Gealan din piata.

Gamma noastra de produse include ferestre Gealan de calitate superioara, realizate din profile PVC de ultima generatie, cu un grad ridicat de izolare termica si fonica. De asemenea, oferim si modele premium, precum gealan S8000 si gealan S9000, cu caracteristici si performante de top.

Suntem mandri sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune solutii pentru ferestre si usi, prin intermediul produselor de calitate Gealan. Nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de ofertele noastre si pentru a obtine informatii suplimentare despre produsele noastre.

In plus, oferim servicii complete de montaj pentru termopanele Gealan, asigurandu-ne ca fiecare instalare este realizata cu atentie si profesionalism. Echipa noastra de montatori este calificata si experimentata, iar ei vor asigura ca ferestrele dumneavoastra vor fi montate corect si vor functiona la capacitate maxima.

De asemenea, oferim si servicii de intretinere si reparatii pentru termopanele Gealan, astfel incat sa puteti avea o durata mai lunga de viata a produselor si sa le mentineti in cele mai bune conditii.

Daca sunteti in cautarea unor termopane Gealan de calitate, cu preturi competitive si cu servicii de montaj si intretinere profesionale, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti cele mai bune solutii pentru ferestrele dumneavoastra.

Avantaje sistem de profile S 8000
74 mm adâncime de construcție
asigură o bună izolare termică și fonică
Opțional: 5 sau 6 camere
în ramă și în fațadă
Cameră principală mare
pentru instalarea de rigidizări mari din oțel
Doar un singur oțel de rigidizare
pentru ramă, foarfecă și mulinetă
Confort de viață sporit
prin sistemul de ventilație patentat – pentru un schimb de aer între exterior și interior
Disponibil în numeroase culori
Disponibil în culorile GEALAN-acrylcolor® și folii decorative (lemn)
Statică: planificați cu generozitate
În dezvoltarea sistemului S 8000, s-a acordat o atenție deosebită stabilității profilului. Dimensionarea camerei principale pentru a găzdui armătura de oțel a fost în consecință mare.
Rezultatul este o rigiditate la încovoiere foarte mare a rigidizatorului standard, care, la rândul său, aduce beneficii în ceea ce privește stabilitatea profilului. Acest lucru înseamnă că nimic nu stă în calea realizării unor elemente de mari dimensiuni, iar producătorul de ferestre poate satisface și cererea specifică de ferestre de mari dimensiuni.

Înălțimea maximă a elementelor ferestrei depinde de lățimea ferestrei și de suprafața totală rezultată.
În cazul ferestrelor mari, asupra elementelor ferestrei acționează forțe mari.
Armăturile stabile din oțel asigură o rezistență ridicată la încovoiere și permit construirea de ferestre mari.

S 8000 cu 5 camere


Stabilitate excelentă datorită întăriturilor mari din oțel din cadru și din foarfece
Ușor de curățat datorită rabatului mare al cadrului
Disponibil opțional în varianta offset, cu talon de geam dublu bizotat sau în varianta semi-offset, cu talon rotund.

S 8000 cu 6 camere

Izolație termică excelentă datorită celor șase camere din cadru și foaia de fereastră
Ușor de curățat datorită rabatului generos al cadrului.
Opțional, în variantă încastrată cu geam dublu bizotat sau în variantă semiîncastrată cu geam rotund.