TERMOPANE VEKA EFECTLINE

Veka Efectline este un sistem de profile pentru ferestre cu o adâncime constructivă de 70 mm. Acest sistem este proiectat cu un design clasic și muchii ușor rotunjite, care se integrează perfect în orice tip de arhitectură.

Cu 5 camere interioare de izolare termică, Veka Efectline oferă un coeficient de izolare termică impresionant de până la 1,0W/m²K, în funcție de pachetul de geam ales. Grosimea pereților exteriori este de 3 mm, clasificată cu A conform standardului european SR EN 12608.

Veka Efectline este compatibil cu sistemele SOFTLINE 70AD și SWINGLINE, oferind astfel o flexibilitate maximă în proiectarea soluțiilor de ferestre. Acest sistem este perfect pentru soluții economice și constructive de bază, precum reabilitarea termică a locuințelor din marile orașe sau a caselor din zona rurală.

Ferestrele termoizolante, antifonice și de siguranță sunt disponibile în diferite formate, precum oscilobatante, batante, cu montant mobil, cu un singur sau mai multe canaturi, poziționate fix sau combinate. Acest sistem de profile oferă o soluție eficientă și durabilă pentru toate necesitățile tale de ferestre.

CaracteristicăDescriere
Adâncime constructivă70 mm
Camere interioare de izolare termică5
DesignClasic, cu muchii ușor rotunjite
Coeficient de izolare termicăPână la 1,0W/m²K (în funcție de pachetul de geam ales)
Grosimea pereților exteriori3 mm (CLASA A conform standardului european SR EN 12608)
Înălțimea combinației de profile109 mm
Rigidizări din oțel zincatMinimum 1,5 mm, conform prescripțiilor VEKA
CompatibilitatePerfect compatibil cu sistemele SOFTLINE 70AD și SWINGLINE atât în toc, cât și în cercevea și baghetă
DestinațieSoluții economice și constructive de bază (reabilitare termică a locuințelor din marile orașe sau a caselor din zona rurală)
FuncționalitateFerestre termoizolante, antifonice și de siguranță (oscilobatante, batante, cu montant mobil, cu un singur sau mai multe canaturi, poziționate fix sau combinate)