Ramplast Solid 500 este un profil de ferestre de calitate superioară, care se remarcă prin structura sa pentacamerală cu adâncimea constructivă de 60 mm și designul exterior cu suprafețe poligonale și muchii rotunjite. Acesta are o clasă A de performanță și este dotat cu 5 camere principale și un sistem de etanșare cu două rânduri de garnituri în culorile gri sau negru.

Profilul are o rezistență mecanică îmbunătățită, datorită armăturilor dimensionate pentru a face față oricăror solicitări. Coeficientul de transfer termic este de 1,51 W / m2K pentru profilele armate, ceea ce asigură un nivel ridicat de izolație termică.

Ramplast Solid 500 este dotat și cu un sistem de drenaj controlat al apei și ventilare a camerelor prin intermediul sistemului de canale executate în rama și cercevea. De asemenea, acesta dispune de baghete de fixare a sticlei în două variante de design exterior: rotund sau poligonal. Profilul permite montarea de sticlă termoizolantă cu grosimea de până la 34 mm, oferind astfel o flexibilitate ridicată în alegerea tipului de geam.

În concluzie, Ramplast Solid 500 este un profil de ferestre performant, cu caracteristici tehnice de top, care oferă o izolație termică și fonică excelentă, dar și o rezistență mecanică ridicată și un design modern.

Specificatii Detalii
Clasa de profil A
Structura profilurilor principale 5 camere, adancime constructiva de 60mm
Coeficient de transfer termic 1,51 W/m2K pentru profile armate
Rezistenta mecanica Imbunatatita, datorita armaturilor dimensionate pentru a face fata oricaror solicitari
Etansare Doua randuri de garnituri, disponibile in culorile gri si negru
Sistem de drenaj Controlat al apei si ventilare in camere prin intermediul sistemului de canale executate in rama si cercevea
Sistem hardware/Falz Falz de 13 mm
Baghete de fixare a sticlei Disponibile in doua variante de design exterior: rotund sau poligonal
Montajul geamului termoizolant Posibilitatea de montare a sticlei termoizolante cu grosimea de pana la 34mm