Ecolux Light este o serie inovatoare de profile de ferestre cu avantaje multiple pentru confortul si economia ta. Aceasta serie este construita cu o structura hexacamerala a profilelor principale, ceea ce inseamna ca ferestrele sunt foarte stabile si rezistente la presiunea vantului, fara a fi nevoie de o armatura suplimentara. In plus, aceasta serie are un coeficient de transfer termic de 1,35 W / m2K pentru profilele armate, ceea ce inseamna ca ferestrele tale vor fi foarte izolante si iti vor ajuta sa economisesti energie.

Ecolux Light are, de asemenea, etansare cu doua randuri de garnituri, asigurand o buna izolare fonica si termica. De asemenea, aceasta serie utilizeaza un singur tip de armatura pentru profilele principale, ceea ce face ca procesul de fabricatie sa fie mai eficient si mai simplu. Baghetele comune pentru profilele principale reduc, de asemenea, timpul de fabricatie si costurile de productie.

Cu aceasta serie de ferestre, ai posibilitatea montarii de geam termoizolant dublu (pana la 24 mm) sau triplu (pana la 44 mm), ceea ce iti permite sa alegi cea mai buna solutie pentru casa ta. In plus, Ecolux Light are o pantă interioară de 5 grade pentru o scurgere mai buna a apei, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te ingrijorezi de infiltratiile de apa sau de umiditate.

In concluzie, seria Ecolux Light este o alegere excelenta pentru oricine cauta ferestre de calitate superioara, izolate termic si fonetic, cu un design modern si o durabilitate crescuta.

Tabel informativ:

Caracteristici tehniceValoare
Coeficient termic1,35 W / m2K
Tip de geamdublu/triplu
Grosime maxima a geamului44 mm
Etansaredoua randuri
Armaturaun singur tip
Pantă interioară5 grade