Termopanele Ramplast – solutia ideala pentru ferestrele tale

Daca esti in cautarea unor termopane de calitate pentru locuinta ta din Galati, atunci termopanele Ramplast sunt alegerea perfecta. Produsele noastre sunt fabricate in Romania, ceea ce inseamna ca costurile sunt mult mai mici fata de producatorii germani sau din alte tari.

La Ramplast, ne mandrim cu faptul ca oferim cele mai bune termopane ieftine din Romania, fara a face compromisuri la capitolul calitate. Toate termopanele noastre sunt fabricate din PVC de cea mai buna calitate si sunt echipate cu geamuri termoizolante, ceea ce inseamna ca vor tine caldura in interiorul locuintei tale in timpul iernii si vor mentine o temperatura confortabila in timpul verii.

Daca vrei sa stii cat vor costa termopanele Ramplast pentru locuinta ta, te invitam sa folosesti calculatorul termopane Ramplast. Acesta te va ajuta sa estimezi costurile in functie de dimensiunile ferestrelor tale si de tipul de termopane pe care le doresti.

In plus, la Ramplast, oferim si ferestre Ramplast pentru locuinta ta. Acestea sunt fabricate din aceleasi materiale de calitate si au aceleasi caracteristici termoizolante ca si termopanele noastre. Asadar, daca esti in cautarea unei solutii complete pentru ferestrele tale, atunci Ramplast este alegerea perfecta.

In concluzie, termopanele Ramplast sunt o solutie ideala pentru ferestrele tale, oferind calitate si eficienta termica la un pret accesibil. Nu ezita sa ne contactezi pentru a afla mai multe detalii sau pentru a face o comanda.

CaracteristiciSolid 400UltrathermSolid 500Ecolux Light
Structură cameralăTetracamerală7 camere5 camereHexacamerală
Adâncime profil60 mm80 mmN/AN/A
Grosime pereti exterioriN/A3 mmN/AN/A
Coeficient transfer termic (Uf)N/A1,2 W/m2K1,51 W/m2K1,35 W/m2K
Etanșare garnituriDouă rânduriDouă sau trei rânduriDouă rânduriDouă rânduri
Sistem de scurgere apăN/APantă interioară de 5 gradeSistem de scurgere controlată a apei și ventilație prin ramă și cerceveaN/A
Rezistență mecanicăSporităN/AÎmbunătățităN/A
Sistem hardware/FalzN/AN/ASistem hardware/Falz de 13 mmN/A
Utilizare armăturăUn singur tipUn singur tipUn singur tipUn singur tip
Baghete comuneDaDaDaDa
Geam termoizolantSimplu, Dublu, TripluDublu, TripluSimplu, Dublu, TripluDublu, Triplu

Observăm că toate cele patru profile oferă etanșare cu două rânduri de garnituri și utilizarea unui singur tip de armătură pentru profilele principale. Cu toate acestea, există diferențe semnificative în structura camerală, adâncimea profilului, grosimea pereților exteriori și coeficientul de transfer termic.

Ultratherm are o structură cu 7 camere și adâncimea profilului de 80 mm, oferind o grosime mai mare a pereților exteriori de 3 mm și un coeficient de transfer termic de 1,2 W/m2K. Ecolux Light are o structură hexacamerală, cu un coeficient de transfer termic de 1,35 W/m2K și posibilitatea montării de geam termoizolant triplu până la 44 mm.

Solid 400 are o structură tetracamerală, adâncimea profilului de 60 mm și o rezistență mecanică sporită, iar Solid 500 are o structură cu 5 camere și un sistem de scurgere controlată a apei și ventilație în camere prin ramă și cercevea.

În general, alegerea profilului potrivit depinde de nevoile individuale, cum ar fi nivelul de izolare termică și sonoră, durabilitatea și estetica.