Despre Noi

Să facem cunoștință

Suntem o firmă tânără cu o viziune modernă, care activează în acest domeniu de peste 3 ani. Apreciem seriozitatea, promptitudinea și calitatea și ne dorim să fim alături de dumneavoastră prin produse și servicii de calitate superioară. 3 Ani
de Experiență

Timpul este prețios!
Venim noi la dumneavoastră!

Servicii

Consultanță, măsurători, ofertare și contractare

Știm că timpul este prețios, așadar pentru a simplifica și eficientiza colaborarea noastră, venim noi la dumneavoastră. Măsurătorile, ideile și detaliile le vom stabil direct la domiciliu dumneavoastră, detaliu ce garantează proiectarea corectă și puctuală a produselor.

Prezentare de produse

Simularea practică este o realitate viitoare a produsului dorit și reprezintă un mostrar complet echipat care vă oferă toate detaliile necesare înainte de realizarea produsului, acoperind totodată o gamă largă de opțiuni (culoare, sticlă, armătură și sisteme de închidere).

Montaj și recepție profesionale

O parte esențială în sistemele de închidere cu tâmplărie îl constituie montajul, întrucât un montaj de calitate va susține întotdeauna o tâmplărie bună. O recepție finală este o certitudine a bunei execuții.

Garanție și service

Oferim garanție și service pentru produsele instalate și totodată asistență tehnică la cerere postgaranție.

Plată în rate

Pentru că ne dorim să vă susținem în proiectele dumneavoastră, vă oferim opțiunea de a achiziționa produsele noastre în rate.