TERMOPANE VEKA 70 ECONOMIE DE BANI SI ENERGIE

Profilul economic Veka 70 AD este un profil cu adâncime constructivă de 70 mm și cu 5 camere interioare de izolare termică.
Designul clasic cu muchii ușor rotunjite și grosimea pereților exteriori de 3 mm clasa A, conform standardului european SR EN 12608, fac din acest profil o alegere ideală pentru soluțiile economice și constructive de bază, precum reabilitarea termică a locuințelor din marile orașe sau a caselor din zona rurală.
 
Produsul poate fi utilizat pentru ferestre termoizolante, antifonice și de siguranță, cu posibilități de montare oscilobatante, batante, cu montant mobil, cu un singur sau mai multe canaturi, poziționate fix sau combinate.
 
Acest profil este perfect compatibil cu sistemele SOFTLINE 70AD și SWINGLINE atât în toc, cât și în cercevea și baghetă, cu rigidizări din oțel zincat conform prescripțiilor VEKA
Caracteristică Descriere
Adâncime constructivă 70 mm
Camere interioare de izolare termică 5
Design Clasic, cu muchii ușor rotunjite
Coeficient de izolare termică Până la 1,0W/m²K în funcție de pachetul de geam ales (termoizolantă, fonoizolantă sau sticlă specială)
Pereți exteriori 3 mm – CLASA A conform standardului european SR EN 12608
Înălțimea combinației de profile 109 mm
Rigidizări din oțel zincat Conform prescripțiilor VEKA, minimum 1,5 mm
Compatibilitate Perfect compatibil cu sistemele SOFTLINE 70AD și SWINGLINE
Arii de utilizare Reabilitarea termică a locuințelor din marile orașe sau a caselor din zona rurală
Tipuri de ferestre Termoizolante, antifonice și de siguranță
Tipuri de deschidere Oscilobatante, batante, cu montant mobil, cu un singur sau mai multe canaturi, poziționate fix sau combinate
Call Now Button0750.444.196