Adecvat pentru geamuri funcționale triple cu o grosime de până la 52 mm (STV® 54 mm).
Concept inteligent de etanșare

Concept inteligent de etanșare cu până la trei niveluri de etanșare.
Izolație termică și fonică excelentă

Izolație termică și fonică foarte bună datorită construcției cu 6 camere și a adâncimii de bază mari a cadrului și a foii.
Statică îmbunătățită

Optimizat pentru utilizarea STV® pentru lipirea uscată a suprapunerii geamurilor și a foilor.
Lățime vizibilă îngustă

Lățime vizibilă îngustă și unghi de 15° orientat spre design.
Combinații în sistemul S 9000
GEALAN-FUTURA®
Fereastra casei pasive, de asemenea în culori
GEALAN-FUTURA® este combinația unică de profile din sistemul S 9000. Aceasta oferă posibilitatea de a construi elemente de ferestre adecvate pentru casele pasive cu profile standard și armături de oțel standard de 2 mm, chiar și în culori în conformitate cu ghidul ift WA-15/2. Valoarea Uf testată de 0,89 W/(m²K) confirmă proprietățile excelente de izolare termică de bază. Cu GEALAN-FUTURA®, sunt posibile dimensiuni maxime ale foilor de până la 2,40 m atunci când se utilizează tehnologia de lipire STV®.

Sistem cu garnitură centrală stabilă

S 9000 plus este noul sistem de etanșare centrală cu o pânză stabilă în rabatarea ferestrei de la GEALAN. Pânza de etanșare centrală protejează în mod eficient părțile mecanice ale ferestrei de influențele externe. Sistemele de etanșare centrală conving cu cele mai bune proprietăți în ceea ce privește izolarea termică.
Rezistență remarcabilă la efracție
Sistemul S 9000 nu ar putea fi mai sigur decât este deja în versiunea standard. 

Cu toate acestea, noua cupolă de etanșare centrală a sistemului S 9000 plus face viața mult mai dificilă pentru spărgători. Cele mai multe spargeri sunt comise prin forțarea ferestrei prin introducerea unei șurubelnițe între ramă și foarfece. În acest moment, însă, el întâlnește o barieră eficientă cu noua cupolă fixă.

Perfect pentru elemente mari în culori

Datorită proprietăților sale statice excelente, S 9000 plus este ideal pentru construirea de elemente mari cu suprafața colorată GEALAN-acrylcolor®. Cu ajutorul tehnologiei de adeziune STV de la GEALAN, ferestrele din S 9000 plus pot fi îmbunătățite și mai mult în ceea ce privește stabilitatea și siguranța în utilizare.

GEALAN-LUMAXX®
Geometrii optimizate

În timpul dezvoltării GEALAN-LUMAXX®, întreaga geometrie a cadrului a fost optimizată prin comprimarea lățimii profilelor la un nivel minim. În acest sens, proiectanții au acordat atenție unei relații echilibrate între proprietățile de izolare termică și statică, precum și interacțiunii perfecte a componentelor hardware. Efectul simetric al monostratului subțire contribuie, de asemenea, la utilizarea flexibilă în construcția ferestrelor.