Ramplast Ultratherm este un profil PVC de calitate superioară, conceput cu o structură cu 7 camere și o adâncime de 80 mm, pentru a oferi o izolare termică și fonică excelentă în construcții. Acest profil este fabricat cu profile din clasa A, cu o grosime de 3 mm pentru pereții exteriori, ceea ce îi conferă o durabilitate și o rezistență sporită la factorii externi, cum ar fi radiațiile UV, vântul și ploaia.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale profilului Ramplast Ultratherm este coeficientul său de transfer termic redus de 1,2 W / m2K (pentru profilele armate), care reduce pierderile de căldură prin ferestre și îmbunătățește eficiența energetică a clădirii. În plus, etanșarea cu două sau trei rânduri de garnituri asigură o izolare optimă împotriva zgomotului, prafului și apei.

Pantă interioară a profilului de 5 grade asigură o scurgere mai bună a apei și previne acumularea acesteia în interiorul ferestrei, prevenind astfel apariția mucegaiului și a altor probleme legate de umiditate.

Utilizarea unui singur tip de armătură pentru profilele principale și baghetele comune pentru acestea garantează o rezistență sporită a structurii și o instalare simplă și rapidă.

Profilul Ramplast Ultratherm poate fi echipat cu geam termoizolant dublu (24 mm) sau triplu (34 mm sau 44 mm), oferind o izolare termică și fonică sporită. Această flexibilitate permite adaptarea profilului la nevoile specifice ale fiecărui proiect.

În concluzie, profilul PVC Ramplast Ultratherm reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să își construiască o casă confortabilă, eficientă energetic și durabilă. Datorită specificațiilor sale tehnice avansate, acest profil este capabil să îndeplinească cele mai exigente cerințe din domeniul construcțiilor și să ofere o soluție viabilă pentru proiectele de orice dimensiune și complexitate.

 
Specificații Tehnice Ultratherm profil PVC 7 camereDetalii
Structură7 camere
Adâncime profil80 mm
Clasa profilA (grosime pereti exteriori de 3 mm)
Coeficient de transfer termic1,2 W / m2K (pentru profile armate)
Etanșare2 sau 3 rânduri de garnituri
Pantă interioară5 grade
Armare profilUtilizarea unui singur tip de armătură pentru profilele principale
Baghete comuneDa
Posibilitate montaj geam termoizolant dubluDa (24 mm)
Posibilitate montaj geam termoizolant tripluDa (34 mm sau 44 mm)