TERMOPANE VEKA 76 IZOLARE TERMICĂ ȘI ECONOMIE DE ENERGIE

Vă prezentăm profilul Veka Softline 76MD, un sistem avansat de ferestre și uși care oferă o combinație perfectă între estetică și performanță. Cu o adâncime constructivă de 76 mm, profilul Veka Softline 76MD poate fi utilizat atât în cazul renovărilor, cât și în cazul construcțiilor noi.

Eleganta sa cantuș cu muchii ușor rotunjite se combină cu garnitura mediană pentru un plus de protecție împotriva curentului sau umidității. Coeficientul său de izolare termică poate ajunge până la Uw = 0,75 W/m2K, în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit. Grosimea pereților exteriori de 3 mm clasa A conform standardului european SR EN 12608, asigură o izolare termică excelentă.

Sistemul poate fi personalizat prin intermediul tehnologiei VEKA SPECTRAL și poate fi foliat în peste 50 de culori sau imitații de lemn, fie pe ambele fețe, fie doar la exterior sau doar la interior. De asemenea, sistemul permite și placări cu aluminiu la exterior.

În ceea ce privește funcționalitatea, profilul Veka Softline 76MD poate fi utilizat pentru ferestre termoizolante, antifonice și de siguranță, uși pentru balcon și terasă, ferestre oscilobatante, batante, cu montant mobil sau uși culisante în plan paralel, cu un singur sau mai multe canaturi, poziționate fix sau combinate. De asemenea, ferestrele și ușile pot fi realizate cu deschidere exterioară.

În concluzie, profilul Veka Softline 76MD este un sistem versatil, cu un design elegant și performanțe excelente, care poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor clienților.

 
 
 
 
CaracteristicăDescriere
Adâncime constructivă a profilului76 mm
Canturi eleganteMuchii ușor rotunjite
Garnitură medianăProtecție împotriva curentului sau umidității
Coeficient de izolare termicăUw = 0,75 W/m2K
Grosimea pereților exteriori3 mm, clasa A conform standardului european SR EN 12608
Înălțimea combinației de profile112 – 173 mm
Rigidizări din oțel zincatMinim 1,5 mm conform prescripțiilor VEKA
Posibilitate de folierePeste 50 de culori sau imitații de lemn
Placări cu aluminiuLa exterior

Tabel funcționalitate și arii de utilizare

FuncționalitateArii de utilizare
Sistem pentru renovări și construcții noiFerestre termoizolante, antifonice și de siguranță, uși pentru balcon și terasă
Ferestre oscilobatante, batanteCu montant mobil și uși culisante în plan paralel
Deschidere exterioarăFerestre și uși