Add Your Heading Text Here

În următorul articol, vom încerca să prezentăm subiectul utilizării plaselor de protecție cu ochiuri fine, care pot fi utilizate atât în locuri private, cât și în companii. Din nefericire, deseori trebuie să ne confruntăm cu insecte nedorite, muște și țânțari.
La urma urmei, ne întâlnim zilnic cu insecte; țânțarii sunt frecvenți și abundenți în zonele umede. S-ar putea să avem de-a face cu muște în apropierea deșeurilor municipale . Dacă avem o casă pe un teren situat în apropierea unei păduri, atunci s-ar putea să avem de-a face cu multe specii de insecte.

Pe de altă parte, printre întreprinderile care ar putea dori să își protejeze ușile, ferestrele sau alte intrări de aer împotriva insectelor se numără, de exemplu, brutăriile, cofetăriile și alte unități implicate în prelucrarea sau producția de alimente.
Tipuri de plase de protecție împotriva insectelor.

Putem împărți plasele potrivite pentru plasele de țânțari în grupuri în funcție de tipul de material utilizat în timpul fabricării. Toate plasele menționate vor avea un lucru în comun: A va fi dimensiunea ochiului de plasă. În toate tipurile de plase de țânțari, ochiurile de plasă sunt foarte fine. Acesta este un criteriu esențial în selectarea plasei pentru țânțari, deoarece, așa cum vom afla mai târziu, este posibil să selectați singur plasa. Aceasta va fi de fapt folosită în mod special pentru a satisface cerințele ridicate ale unor clienți. Toate plasele prezentate sunt vândute în rulouri sau tăiate la metri din rulouri.
Plase de țânțari din plastic

Un tip popular de plasă de țânțari este confecționată din plastic.
Iată care sunt cele mai importante caracteristici ale acestora:

Plasa este ușoară, în special în comparație cu plasele din oțel inoxidabil sau oțel galvanizat. Este important să vă asigurați că plasa de plastic este rezistentă la UV. Atunci va fi suficient de rezistent și va dura mai mult. În general, are un preț atractiv și nu este un produs scump.
Este adesea vândut la metru, astfel încât putem cumpăra cantitatea necesară fără prea multe probleme. Ambalate în role de 25 sau 50 de metri liniari.
Disponibile în mai multe culori, de obicei găsim alb, dar sunt populare și gri, maro și verde.
Din păcate, această plasă nu este foarte rezistentă la deteriorări fizice, este mai degrabă fragilă.
Umplerea unei ferestre sau a unei uși cu această plasă trebuie să se facă în mod corespunzător, plasa trebuie să se așeze uniform, deoarece nu este foarte flexibilă.